spreadsheet.se är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida.
Användare: Lösenord: Autologin

Spela för 100 kr - få 600 kr

200% upp till 1000 kr
100% upp till 3000 kr (casino)
10 free spins vid registering
Hjälp

Nedan finner du instruktioner och tips för hur sidan är tänkt att användas. Om du undrar över något som inte tas upp kontakta oss gärna på eller skriv i forumet.

Lägga till spel
Ändra/Ta bort ett spel
Hämta RSS från spreadsheet.se


Lägga till spel

Om du är inloggad och går in på ditt eget spreadsheet så hittar du längst upp formuläret nedan:


Börja skriv i Infoga (1) för att få förslag på matcher.


Klicka med musen på laget du spelat på (2).


Informationen för matchen läggs nu in i fälten automatiskt (de grönmarkerade i bilden). Det enda som behöver fyllas i manuellt är (3) om det t.ex. är ett hcp-spel eller över/under fyller du i siffran här (Över/Under väljes i Tecken). Kontrollera att perioden är korrekt (4) och fyll sedan i din insats (5) samt odds (6) och klicka på Lägg till!

Notera att Sport/Land/Liga/Period/Bolag sparas i formuläret så att det står kvar till nästa spel för att förenkla för de som spelar många spel på samma match - för detta ändamålet går det även utmärkt att använda Kopiera.


Ändra/Ta bort ett spel

För att bara rätta ett spel så kan du använda knapparna WIN/LOSS/PUSH ute till höger.

För att ändra i ett spel logga in och gå in på ditt spreadsheet, klicka sedan där lagnamnen står (Arsenal vs Tottenham i detta fall) för att få fram verktygsmenyn:


Välj ändra för att ladda in spelet i formuläret. Tryck på knappen Ändra för att göra ändringen. För att ta bort spelet tryck på krysset uppe till höger från formuläret.

I verktygsmenyn finns även möjligheter för att rätta halvpush, voida spelet (ignoreras då i statsen), kopiera - laddar spelet i ett nytt formulär (smidigt om man spelar flera spel på samma match) samt Rygg@ vilket är en funktion för att kopiera spel till något av sina andra spreadsheet.


Hämta RSS från spreadsheet.se

Bredvid titeln på varje spreadsheet finns en rss-ikon: - Klicka på den så kommer du till rss-adressen för det spreadsheetet. Det finns många rss-läsare men en som vi vet fungerar bra för att uppfylla RSS-läsningens syfte på spreadsheet.se är Feed Notifier som man kan ladda hem från http://www.feednotifier.com/ Ladda hem och installera programmet sen välj Add Feed och kopiera in rss-addressen från din webbläsare. Du får då fram denna ruta där du kan ställa in Polling Intervall.

Polling Intervall anger hur ofta programmet skickar en förfrågan till spreadsheet.se för att se om något nytt spel lagts. Ett lämpligt intervall om man vill få upp spel snabbt efter dem lagts är 5 minuter. Klicka sen på Finish så kommer du nu automatiskt att få en popup i nedre högra hörnet av skärmen varje gång ett nytt spel kommit som bilden visar.

StartsidanHjälpListaBlogglistaSpelschemaForumGlömt lösenordRegistrera

Copyright © 2009-2012 spreadsheet.se