spreadsheet.se är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida.
Användare: Lösenord: Autologin

Mäktiga Odds

200% upp till 1000 kr
100% upp till 3000 kr (casino)
10 free spins vid registering
Blogglista

Här är en lista över bloggar och andra spelsidor som bokför sina resultat i ett spreadsheet. Om du driver en spelblog eller spelrelaterad sida där du länkar till spreadsheet.se så maila med en kort beskrivning på max 600 tecken så läggs du till i listan.


Sharps.sehttp://www.sharps.se

Sharps är Sveriges bästa sportsbettingforum med över 6500 medlemmar som dagligen delar med sig av tips på bra spel och andra diskussioner. Sharps delar dessutom med sig av spel med bra värde på diverse sporter.

Sharp kallas sportspelaren som är den mest fruktade av spelbolagen och som inte spelar efter spontana idéer eller tankar. En Sharp gör grundliga analyser före han/hon lägger sitt spel. En Sharp är en professionell spelare som använder sig utav en utmärkt administration rörande sitt kapital för att förvalta sitt spelkonto.Dagens Bästa Spelhttp://dagensbastaspel.bloggsida.se/

Dagens Bästa Spel - DBS är en spelsida som december 2009 började att presentera vinnande speltips. Tipsen bygger alltid på väl underbyggda argument och det ska alltid finnas ett spelvärde innan ett spel läggs. På sidan finns även möjlighet att som läsare lämna egna spelförslag och det erbjuds med jämna mellanrum olika former av speltävlingar för sidans läsare.

Välkommen att hänga på segertåget med Dagens Bästa Spel - DBS

#SpreadsheetSpelSenasteVinst%ROI
1Dagens Bästa Spel - DBS17352014-12-2937.00% 110.15%


KingOfBetting.sehttp://www.kingofbetting.se/

Vi bakom KingOfBetting.se har varit aktiva med spel inom NBA, MLB, NFL, Fotboll sedan hösten 2008, men i September 2011 öppnade vi upp på nytt med en ny och större satsning. Vi på KingOfBetting.se har ett mål att tipsa alla läsare med minst 3-5 matcher i veckan med en slutlig ROI på 120% varje månad. Du kan följa oss på Facebook, för att ta del av alla uppdateringar kring nästa match osv. Alla matcher är 100% GRATIS!

"If you don't win, you don't pay"

#SpreadsheetSpelSenasteVinst%ROI
1KingOfBetting.se - Asian Hcp1472012-03-2559.00% 112.79%

StartsidanHjälpListaBlogglistaSpelschemaForumGlömt lösenordRegistrera

Copyright © 2009-2012 spreadsheet.se