spreadsheet.se är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida.
Användare: Lösenord: Autologin

100% upp till 2000 kr

100% upp till 1000 kr + 250 kr i riskfritt spel
Öppet forum > Kan inte logga in längre. Inget svar från support
Vad som helst.

Hej! Efter återställning av min iphone så behövde jag skriva in användaruppgifter för att logga in här (har varit ständigt inloggad tidigare).
Då kom det upp att jag knappat in fel användar- eller lösenord, vilket inte var fallet, för jag hade t o m sparat registreringsmailet, där mina inloggningsuppgifter stod.

Jag begärde ändå ett nytt lösenord men det blev samma visa med detta. Begärde nytt lösenord en andra gång men det funkar helt enkelt inte. Har stängt ner webbläsaren och testat efter det, men utan framgång.

Har skickat förfrågan till [email protected], men jag får inget svar. Skickade första mailet för ca 1 vecka sedan och ett till nyligen.

Gäller inte denna mailadress längre/har de ingen support längre?

Startade nytt konto för att kunna ställa denna fråga. Riktigt irriterande att inte komma åt spreadsheets man lagt ner väldigt mycket tid på. Återstår ju bara att hitta annan sida om de inte har support här, för samma sak lär ju hända igen annars

Mvh Lars

Skrivet av bolme@la 2016-07-11 10:34
Sida: av 1

Meddelande:

StartsidanHjälpListaBlogglistaSpelschemaForumGlömt lösenordRegistrera

Copyright © 2009-2012 spreadsheet.se